BLI NAGELTERAPEUT DU MED!

ÄR DETTA NÅGOT FÖR MIG?

Är du kreativ, älskar att skapa med händerna och vill utmana dig själv? Älskar att träffa folk och längtan att få jobba inom service och drömmer om att få vara din egen chef? Då är detta yrke något för dig! 


GRUNDUTBILDNING NAGELTERAPEUT

Vi är en underskola till KN Nail Products i Solna och utbildar i deras märke BLINGline. Vi följer SANSAs riktlinjer. 

Denna utbildning kräver inga förkunskaper, du får lära dig allt som behövs: nagelns anatomi/sjukdomar, kemi, salongshygien, arbetsmiljö, konsultation/kundbemötande, produkter, produktapplicering, nytt set, återbesök, fransk manikyr, byggda naglar med tipp och mall, filteknik, problemsökning, manikyr, nagelvård och mycket mer.

Obligatorisk närvaro. Lärarledd utbildning. 18-20 dagar deltid, möjlighet för anpassat schema finns, i den mån det går. Under utbildning sker behandling på modeller som du själv tar med dig. Elevbehandlingar är kostnadsfria för modellerna. Ett teoretiskt och ett praktiskt prov görs. Vid godkänt på båda dessa får elev diplom, och kan titulera sig diplomerad nagelterapeut.

Pris44 687,5:- (35 750:- exl. moms.)

Anmälnings avgift: 3 500:- (dras från totalbeloppet ovan.)

Ingår ett stort startkit med allt du behöver till ett värde av: 8 992,5:-

MANIKYRIST UTBILDNING

För dig som bara vill jobba med manikyr och gelélack på kunder. Inga förkunskaper krävs.

Du får lära dig samma grund som i grundutbildningen, med manikyr, nagelns anatomi/sjukdomar.. ja allt, förutom byggda naglar. Denna kurs är på 5 dagar. Och skulle du vilja komplettera senare för att få en hel grundutbildning (byggda naglar också, som ovan), så går det jättebra att göra det i efterhand när en sådan kurs är schemalagd.

Modeller tar du ansvar för att ordna själv, och elevbehandlingar är utan kostnad.

Pris: 9 600:- (7 680:- exl. moms.)

Anmälnings avgift: 3 500:- (dras från totalbeloppet ovan.)

MALLKURS

Vill du förbättra din mallteknik - att malla korta nerbitna naglar, platta naglar, naglar med djup c-kurva? Malla olika former och längder? Få mallen att sitta perfekt tätt mot den naturliga nageln? Ingår mallar och diplom.

Då är du välkommen att lämna en intresseanmälan!

Kurs är för diplomerade nagelterapeuter. 

ELFILSKURS

Vill du lära dig använda elfil på ett smidigt och säkert sätt? Lär dig preppa, fila bort material vid ett återbesök och grundlig formfilning. Du kan boka denna kurs med eller utan elfil och bits på köpet. Diplom ingår.

Du är välkommen att lämna en intresseanmälan!

Kurs är för diplomerade nagelterapeuter.

COME ON OVER

Är du intresserad av att testa på BLINGlines produkter? Kom och prova på alla produkter, vi går igenom vad allt är, hur dom används och så testar vi på att bygga en nagel med produkterna. Det ingår ett stort kit så du har allt som du behöver, ett kompendium och ett diplom.

Du är välkommen att lämna en intresseanmälan!

Kurs är för diplomerade nagelterapeuter.

Photos by: @andreas_hanson